Presentatie Art & Identity,
een succesvolle gebeurtenis

(29 maart – 13 april 2003)

Op zondag 13 april 2003 is de eerste presentatie van Art & Identity afgesloten die gehouden werd in de mooie ambience van Huis Kernhem (Ede). Het was een succesvolle gebeurtenis met een groot aantal bezoekers en werd door velen, gezien de reacties, als verrassend ervaren.

Huis Kernhem
Tijdens drie weekeinden en twee woensdagmiddagen viel te ontdekken wat kunst en vormgeving voor uw werkomgeving kunnen betekenen. De mooie verzameling topwerken van gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland trok volop de aandacht. De veelzijdigheid, een dwarsdoorsnee uit perioden en stijlen, sprak de bezoekers aan.

Tevens kon men zich informeren over de mogelijkheid het personeel of relaties gezamenlijk een kunstwerk te laten maken. Kunstworkshops zijn niet alleen ontspannend, leuk en leerzaam, maar bevorderen ook de samenwerking tussen de deelnemers.

Naast de kunstactiviteiten was er ook aandacht voor vormgeving. Men kon ontdekken hoe een passende huisstijl en een goed interieur een positieve uitstraling aan uw bedrijf kunnen geven. Voorbeelden van producten van de interieurvormgever en productontwerper Ruud-Jan Kokke waren in de presentatie opgenomen.

De inleiding van de presentatie werd verzorgd door Ruud Visschedijk, directeur van het Nederlands fotomuseum te Rotterdam.
Aanwezig waren Robert Eekhof, directeur van Art & Identity, Hans den Hollander, grafisch vormgever, Ruud-Jan Kokke, interieur vormgever en productontwerper en Bries Heijnen, artistiek leider van de kunstworkshops.
VOOR MEER INFO:
info@art-and-identity.nl
© Art & Identity
Voltastraat 1-D | 6716 AJ Ede |  T (0318) 438909